Rosalie

La fragilitat dels límits entre els gèneres i les morals que els envolten

Abans de la projecció de la pel·lícula es realitzarà la Cerimònia d'entrega dels Premis CLAM 2023. L'acte també comptarà amb el lliurament del Premi d’Honor a la directora Sílvia Munt.

Rosalie

Dissabte 21 oct.21.00 h
Manresa, Cines Bages Centre

França, 1870. Rosalie és una jove com qualsevol altra. Bé, potser cal dir que és bastant atractiva també. I que porta barba. Stéphanie Di Giusto ha aconseguit parlar-nos d’un tema tan contemporani com els prejudicis de gènere portant-nos 150 anys enrere i a través de la figura que els circs de freaks van popularitzar com la dona barbuda. Pura emoció al servei de dos actorassos com Tereszkiewicz i Magimel. → Secció Oficial del Festival de Canes 2023 - Un Certain Regard. → Estrena catalana.

Any: 2023. Països: França i Bèlgica. Direcció i Guió: Stéphanie Di Giusto. Intèrprets: Nadia Tereszkiewicz, Benoît Magimel, Benjamin Biolay, Guillaume Gouix. Fotografia: Christos Voudouris. Edició: Nassim Gordji Tehrani. Producció: Tresor Films, Gaumont i Laurent Dassault Rond-Point. Distribuïdora: Karma Films. Durada: 115’. Idioma: Francès (VOSE).