Cutmetratges

DEL FESTIVAL A COMPETICIÓ

Dissabte 14 oct.17.00 h
* Sant Fruitós de Bages, Teatre Casal Cultural.

Dimarts 17 oct. 18.15 h
Manresa, Cines Bages Centre

* La projecció dels curtmetratges, a Sant Fruitós de Bages, comptará amb la presència de la directora Núria Ubach, el director Àlex Duck, la directora Sandra Reina i la compositora Laura Casaponsa .

Aunque es de noche

Guillermo García López

14' / Ficció i realitat es barregen en la vida d’uns amics de l'assentament irregular de La Cañada Real. → Secció Oficial del Festival de Canes.

El bus

Sandra Reina

30' / Impactant curt-testimoni sobre els passatgers d’un bus on el passat posseeix un pes difícil d’oblidar. → Secció Oficial de SXSW.

El forjador de flores

Àlex Duck

9' / El santfruitosenc guanyador del → Premi Plácido 2021, torna amb un poètic treball sobre el dolor de la vellesa i el record de la bellesa.

La herida luminosa

Christian Avilés

23' / Turistes adolescents a la recerca del sol i la transcendència. → Secció Oficial del Festival de Berlín.

Les més grans

Núria Ubach, Marta Codesido,
Dubi Cano i Ulrika Andersson

20' / FEl passeig diari de tres ancianes de Cabrianes es veu pertorbat per la mort d’una d’elles. → Premi del Públic del Festival de Málaga.

Paris 70

Dani Feixas

15' / Les mentides blanques esdevenen protagonistes en la cura d’una malalta d’Alzheimer. → Secció Oficial del Festival de Marseille.

Ponto Final

Miguel López Beraza

2' / La nova banda sonora de la manresana Laura Casaponsa emmarca un joc d’interpretació al voltant del càncer. → Gran Premi del Warsaw Film Festival.

clam1