Inside The Yellow Cocoon Shell

La superació d’una tragèdia a través de l’autoconsciència

Inside The Yellow
Cocoon Shell

Dimarts 17 oct.20.30 h
Manresa, Cines Bages Centre

Fulgurant i revelador debut en la direcció de Thien An Pham amb una de les pel·lícules més elogiades de Canes 2023. Una aventura espiritual de 3 hores que ha merescut la comparació amb titans del cinema com Weerasethakul, Angelopoulos i Ming-liang. Cada escena és d’una força plàstica aclaparadora en la crònica de fe i dolor d’un home que torna a casa a la recerca de serenitat. → Càmera d’Or al millor film d’un debutant al Festival de Canes 2023. → Estrena catalana.

Any: 2023. Països: Vietnam i Espanya. Direcció, Guió i Edició: Thien An Pham. Intèrprets: Nguyen Thi Truc Quynh, Le Phong Vu, Nguyen Thinh, Vu Ngoc Manh. Fotografia: Dinh Duy Hung. Producció: Deuxieme Ligne Films, Fasten Films, Jk Film. Distribuïdora: Filmin. Durada: 183’. Idioma: Vietnamita (VOSE).

↳ La sessió, presentada per Joan Jordi Miralles (Mostra Perifèrics), inclourà la projecció d’una fabulosa nova versió de Un perro andaluz, de Luis Buñuel, amb música del colombià Alejandro Ramírez Rojas. Una projecció en col·laboració amb el Luis Buñuel Film Institute.