Dawn of the Dead
+ Shaun of the Dead 

Carta blanca de l’Atlàntida Picture Show

Divendres 20 oct.22.00 h
Manresa, Cines Bages Centre

Els cineastes Gabriel Campoy i Guillem Lafoz (Night Breakers) ens vénen a presentar una iniciativa engrescadora que durarà tot l’any i que reivindica les sessions de l’enyorat cinema Atlàntida. I, per començar, res millor que el cinema zombie més social, convertit en gran metàfora capitalista. Els hereus del mític George A. Romero han entès que el gènere també serveix per oferir una diatriba sobre la societat consumista. Una doble sessió signada pels brutals Snyder i Wright on el centre comercial és l’epicentre d’una invasió de morts vivents.

www.atlantidamanresa.com

Dawn Of The Dead

Any: 2004. País: EUA. Direcció i Guió: Zach Snyder. Durada: 100’. Idioma: Anglès (VOSE).

El remake del clàssic de George A. Romero. Un gran divertiment, tens i emocionant com una muntanya russa. L’any 2004 els zombis ja corrien i Zack Snyder debutava amb Dawn of the Dead, un abans i un després en el cine de morts vivents.

Shaun Of The Dead

Any: 2004. País: Regne Unit. Direcció i Guió: Edgar Wright. Durada: 99’. Idioma: Anglès (VOSE).

Shaun of the Dead, del mateix 2004, és l’altra cara de la moneda: una divertidíssima comèdia romàntica... amb zombis. El geni Edgar Wright es presentava en societat amb aquesta paròdia on l’immens Simon Pegg intentava posar ordre a la seva vida enmig d’un inoportú apocalipsi zombi. Perfecte per destensar a base de riures.