Subscriu-te al butlletí - Clam Festival - Navarcles - Manresa

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-te al butlletí CLAM!

Vols rebre informació del Clam Festival al teu email?Per a la gestió de les llistes de subscripció fem servir la plataforma Mailchimp. Fent clic a sota per "subscriu-te", reconeixeu que la vostra informació es transferirà a Mailchimp per al seu tractament.
Més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.

Política de protecció de dades

Política de protecció de dades

De conformitat amb la LO 3/2018 de Protecció de dades personals i garantia de drets digitals i el Reglament (UE) 679/2016 del Parlament Europeu de protecció de dades de les persones físiques i a la lliure circulació d’aquestes, s’informa a la persona interessada que registrant-se al butlletí informatiu del CLAM Festival Internacional de cinema social de Catalunya consent el tractament de les dades personals facilitades.

Informació referent al tractament de les dades proporcionades al Portal d’Entitats de Terrassa:

Responsable del tractament de dades: CLAM, Societat i Cinema

Delegat de protecció de dades: butlleti@clamfestival.org

Dades recollides: Nom, cognom i correu-e

Període de conservació de les dades: Fins que l’afectat exerceixi el seu dret de cancel.lació i en qualsevol cas fins que s’esgotin els terminis legals per depurar responsabilitats

Finalitat del tractament: Enviar a l’interessat/ada un butlletí periòdic amb informació relacionada amb el Festival Clam, el cinema social o els DDHH.

Exercici de drets: Accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació o oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic butlleti@clamfestival.org