el CLAM Jove | Clam Festival - Navarcles - Manresa

Des del Festival del Clam creiem
que els joves són el nostre futur.

És per això que vam decidir convidar a un grup de joves del Bages a crear una secció Jove dins del nostre festival amb l'objectiu de donar veu a aquells qui tenen tant a dir, però que sovint es veuen silenciats per les generacions que els precedeixen.

 
El Clam Jove és una nova branca que pertany al nostre festival, organitzada, dirigida i pensada per a joves. La nova secció que posem en marxa enguany pretén tractar temes d'actualitat que donin peu a debat i també crear un espai segur per a totes aquelles persones que vulguin ser-ne partícips.

Aquest nou projecte es pot dur a terme gràcies a un equip de 16 joves de la comarca, que porten treballant des de l’any passat per aconseguir que la nostra visió es faci realitat. Des de fa un mes tenen activades les xarxes socials, on podeu gaudir de recomanacions setmanals de cinema i sèries d’àmbit social molt adients per a joves, que estem segurs que us agradaran. (@clamjove a Instagram). Enguany aquesta secció jove tindrà lloc dins de la programació habitual del Clam, els dies 1, 7 i 8 de maig del 2021, on podreu gaudir de visionaments, taules rodones i molt més. Per a més informació estigueu molt pendents de les seves xarxes socials.