ENTREGA DEL XIV PREMI PERE CASALDÀLIGA A LA SOLIDARITAT

ENTREGA DEL XIV PREMI PERE CASALDÀLIGA A LA SOLIDARITAT

DIUMENGE, 30 D’ABRIL, A LES 12:00 / LA CREUETA, NAVARCLES

Cada any, en el marc del Festival Internacional de Cinema Social de Catalunya, l’organització fa lliurament del premi Pere Casaldàliga a la Solidaritat, un reconeixement honorífic a l’entitat o persona que, per la seva obra o actitud, hagi contribuït a fer que la solidaritat entre els pobles o les persones sigui un fet i no tan sols un desig. Compta amb la col·laboració de l’associació Araguaia amb el bisbe Casaldàliga.

Entrega el premi Natxo Tarrés Músic, activista i dinamitzador pel canvi.

Entitat guanyadora, La Fundació Arrels

Arrels és una entitat que des de 1987 es dedica a l’atenció de persones sense llar de la ciutat de Barcelona. Per fer aquesta feina, compta amb el treball i el suport de professionals, voluntaris i persones ateses que formen un equip que comparteix un sol crit: Ningú dormint al carrer!

Els membres d’Arrels són persones que volen que ningú dormi al carrer. Des de 1987 han acompanyat més de 10.000 persones sense llar en el seu camí cap a l’autonomia, oferint allotjament, alimentació i atenció social i sanitària. Compten amb el suport de 54 persones contractades, prop de 400 persones voluntàries i 4.000 donants que fan possible dur a terme diferents programes d’actuació.

El seu objectiu és acompanyar i atendre les persones sense llar que es troben en les fases més consolidades d’exclusió per què tornin a ser el més autònomes possible; sensibilitzar la ciutadania sobre els problemes de la pobresa al nostre entorn; i denunciar situacions injustes i aportar solucions que ajudin a transformar la realitat d’exclusió social.

L’experiència i el contacte diari amb les persones sense llar ha construït, des dels inicis, la seva manera d’atendre les persones i d’afrontar les causes que generen quedar-se sense llar.

Més informació a:

www.arrelsfundacio.org

www.facebook.com/arrelsfundacio

Entrada general 5€

· Abonament CLAM 40 € // Entrades a totes les sessions incloses gales d’inauguració i clausura.

· Abonament 10 sessions 30 € // Entrades a 10 sessions, incloses gales d’inauguració i clausura.

· Abonament 5 sessions 15 € // Entrades a 5 sessions, exclosa la gala de clausura.

· Abonament 3 sessions 10 € // Entrades a 3 sessions, exclosa la gala de clausura.

Start typing and press Enter to search