Dissabte, 29 d’abril. 12.00 h. Plaça Serarols – Vermuteria Santa Rita
Amb actuació musical de Beñat Revuelta.

Beñat Revuelta és un artista basc, afincat. Va formar part de la banda de Folk-pop “El pezpsquiatra” amb la qual va recórrer Catalunya, Euskal Herria i Itàlia, guanyant el Premi per votació popular del concurs Sona 9 2014. Actualment ha començat la carrera en solitari presentant el seu nou disc “Maldita Evasión”. Els seus temes, amb la seva veu i els sons de la seva guitarra acústica, s’endinsen en el seu món interior, on es barreja la llum i la foscor amb els gestos quotidians.

Diumenge, 30 d’abril. 12.00 h. Plaça Nova – Igrega
Amb actuacions musicals de Capità Pilgrim i Desquici
Capità PIlgrim és un trio d’indie rock de Barcelona. Divaga entre la cançó protesta, les progressions instrumentals i certa dosi de punk. Canta poc però quan ho fa és per crear un estat d’anim positiu, però de cap manera resignat, entre els seus oients. Capità Pilgrim el formen Marc Tormo (bateria), Pablo Rios (baix) i Jordi Morata (guitarra i veu).
Desquici és un grup de punk post hardcore en català, i està integrat per Enric Torrens (Veu i guitarra); Jordi Farreras (Segones veus, bateria i percussions) i Xavi Torrens (Baix i coros).

Dilluns, 1 de maig. 12.00 h. Plaça Sant Ignasi – Nais
Amb actuacions musicals de actuació de The Missing Leech, Ran Ran Ran i Jordi Farreras
The Missing Leech és l’alter ego de Maurici Ribera, cantautor de Sant Joan de Vilatorrada que pràctica l’antifolk i folk punk amb temes sovint de sonoritat indie.

Ran Ran Ran és la nova encarnació amb la que Ferran Baucells importa l’esperit de l’americana i beu de la tradició del folk per acabar coquetejant amb l’electrònica. El projecte, completat per Jordi Farreras a la percussió, es va iniciar amb tres enigmàtiques maquetes (Més brots, Tot ok stop i l’Encyclopédie) que van donar peu al seu primer disc, Ran Ran Ran (Bankrobber, 2015). Aquest 2017 han publicat el segon titulat L’hereu.

Jordi Farreras: Cançó d’autor en català. Cançons directes i senzilles. Només veu i guitarra.

Dissabte 6 de maig, a les 20:00 i a les 21:00
Lloc: Plaça Serarols, Manresa

Projecció de la pel·lícula el Dictador. Una  invitació a l’expressió i una crítica a l’opressió del poder des de l’art del gest.

A càrrec d’Expressa’t – Paqui Borjas – ARTETERAPIA & ARTS ESCÈNIQUES