Alumnes de l’Escola de Cinema de Barcelona roden l’espot de la 15a edició del CLAM

El jove barceloní David Lirio ha dirigit l’espot que està inspirat en la temàtica del festival “Revolució tecnològica i bé comú”

El CLAM, Festival Internacional de Cinema Social de Catalunya, ja ha engegat el compte enrere per a la celebració de la seva 15edició, que tindrà lloc del 26 d’abril al 6 de maig a Navarcles, Manresa i Avinyó, i ho ha fet aquesta amb la presentació de la programació i aquest divendres amb el seu espot per promocionar el certamen que és obra del barceloní David Lirio, alumne de de Direcció Cinematogràfica de l’ECIB, Escola de Cinema de Barcelona.

Lirio, de 23 anys,  ha estat acompanyat en el rodatge amb els també alumnes de l’ECIB, Tània Garcia (direcció de fotografia), Marc Hernández, Alba Escalon, Anna Clotet, Jon Carrillo, Mario Jordana, Dani Giménez, Xavi Margalef, Pol Reanu i Santi Arcos.

L’espot s’inspira en el cartell del CLAM, realitzat per la dissenyadora Lucia Alcaina, i amb la temàtica triada del festival en aquesta edició “Revolució tecnològica i bé comú”.

L’espot està protagonitzat per Henry, un científic que està obligat a traficar amb la droga del segle XXI “Likes & Follows”, amb la qual el doctor Meinsaft pretén aconseguir la seva nova i horrible creació “El Franskenstein 2.0”. La proposta de Lirio i el seu equip és mostrar “el xoc entre generacions tecnològiques i les precedents. Mentre les primeres miren cap a endavant, les altres ens recorden en tot moment el perills que hi ha quan s’avança a tota màquina sense frens”.

L’espot serà projectat abans de cadascuna de les jornades del festival. Ja podeu gaudir de l’espot a la pàgina web del festival (http://clamfestival.org) com a les xarxes socials del certamen.

Amb la col·laboració de l’escola ECIB, Escola de Cinema de Barcelona
Escrit i dirigit per David Lirio Pasarisas

Actors
Henry: Pau Murner
Dr. Meinsaft: Lucas Pinheiro
Kenny: Lluís Sellés

Tania Garcia Directora de fotografia
Marc Hernández Dalmau: Ajudant de direcció
Andrea Burgaz Ferrer: Sonidista
Alba Escalon Zeni: Script
Dani Giménez: Direcció d’art
Jon Carrillo: Foquista
Mario Jordana: Auxiliar
Anna Clotet: Operador
Xavi Margalef: Gaffer
Pol Renau: Elèctric
Santi Arcos: Elèctric

 

Recent Posts