Festival Clam i Catalunya Film Festival

Tot just fa quatre dies tancàvem la 13a edició del Clam, no obstant ja estem treballant pensant en la nova edició i afrontant nous reptes.

Avui estem orgullosos d’anunciar-vos que el Clam passa a ser membre de plè dret de la Catalunya Film Festivals, la coordinadora de festivals i mostres de cinema de Catalunya, juntament amb festivals de nivell comFilmets Badalona Film FestivalIn-Edit FestivalMecal, Festival Internacional de Cortometrajes y Animación de BarcelonaSITGES Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya entre molts d’altres events dinamitzadors culturals del cinema arreu del territori català.

Aquest nou repte que afrontem obre les portes al Clam a una nova dimensió per tal d’afavorir i enfortir les relacions entre els altres festivals i davant d’organismes públics.

http://catalunyafilmfestivals.com/

Recent Posts